Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 31 m² bez realitkyValentova, Prague - Chodov

Reserved
Valentova, Prague - ChodovEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 4,490


Nabízíme Vám k pronájmu krásný, zrekonstruovaný a zcela nově zařízený byt 1+kk o velikosti 31m2. Byt se nachází v klidné lokalitě, v 9 patře dvanáctipatrového zrekonstruovaného a zatepleného domu.

Je situován kousek od Chodovské tvrze. V těsné blízkosti domu je autobusová zastávka. Na dohled, pár minut chůze, je zastávka metra Opatov a o kousek dál se nachází Nákupní centrum se stanicí metra Chodov.

Byt o celkové ploše 31m2 má velmi praktickou dispozici – vstupní chodba, koupelna s oddělenou toaletou, obytná místnost rozdělená na obývací a ložnou část, samostatný kuchyňský kout.

Byt má velmi dobře a efektivně řešené velké úložné prostory (prostor pod postelí, ve schůdkách u postele, vestavěné skříně ke stropu vyrobené na míru). Na podlaze je nové lino a dlažba. V koupelně podlahové topení.

Byt je zcela vybavený – úložné skříně, letiště, rohová rozkládací sedací souprava, menší obývací stěna, konferenční stolek, jídelní barový stůl se židlemi, kuchyňská linka se spotřebiči včetně elektrické trouby s plotnami, lednice, nádobí i s hrnci, varná konvice, plastová okna se žaluziemi, bezpečnostní vstupní dveře, dálkové ústřední topení. Pračku je možné dodat. K bytu náleží sklepní kóje.

Parkování před domem je bezproblémové. V těsné blízkosti je možnost využití hlídaného parkoviště. Možnost připojení k internetu a kabelové televize.

V okolí je kompletní občanská vybavenost: školka, škola, lékař, supermarket, obchody. Nedaleko od domu se nachází nově vybudovaný plavecký stadion a hned vedle sportovní centrum. Je zde spousta možností k trávení volného času.

Byt je volný, k nastěhování ihned. Čeká na svého prvního nájemníka.

Prosíme nekontaktovat RK.

Property Characteristics

Listing ID470529
LayoutStudio
Floor9
Building typePrefab concrete
Floor space31
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.