Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 59 m² bez realitkyNade Mží, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský Region

Nade Mží, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský RegionEquipped
PriceCZK 2,290,000


Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví. Byt se nachází v Plzni na úplném začátku Skvrňan v ulici Nade Mží (cca 5 min. autem do centra).

Celková výměra bytu je 59 m2 a je umístěn v 5. np ve střední části domu (velmi nízké náklady na vytápění). Byt má k dispozici uzamykatelnou lodžii v mezipatře a vlastní sklepní kóji o výměře 1,5m2.

Dispozičně je byt členěn na 2 samostatné pokoje, velkou prostornou předsíň a kuchyň. Sociální zařízení je v betonovém jádře.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2014- nová elektroinstalace, nové omítky, vyzdění příčky mezi koupelnou a WC, podlahy vyrovnány nivelační stěrkou a nové plovoucí podlahy a dlažba, nová kuchyňská linka a obklad za kuchyňskou linkou.

V panelovém domě jsou rozvody- teplá/studená voda, centrální vytápění, plyn, společná antená, internet a TV od spol. UPC.

Panelový dům prošel revitalizací - výměna stoupaček, nový výtah, zateplená fasáda, bezpečnostní vchodové dveře, plastová okna, nové schránky, nová dlažba v přízemí, nová střecha.

Z bytu je velmi pěkný výhled na Plzeň a do přírody. Okolí domu je vhodné na procházky a sportovní aktivity. Krásné procházky po okolí, např. do Plzeňské ZOO po nově budované lávce přes Mži cca. 800m. Parkování před domem.

V těsné blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost- školka, škola, supermarket, zastávky MHD (trolejbus, autobus, tramvaj).

Nastěhování možné ihned.

Na nabídky realitních kanceláří nereaguji!

Property Characteristics

Listing ID470378
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space59
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.