Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 4+kk • 99 m² bez realitkyHlavní, Bašť - Bašť, Středočeský Region

Reserved
Hlavní, Bašť - Bašť, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 18,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Plně zařízený pasivní nízkoenergetický a nízkopodlažní rodinný dům 4kk (99 m2), který je umístěn ve staré části obce Bašť, v těsné blízkosti dětského hřiště. RD je umístěn na pozemku o rozloze 500 m2, se zahradou a trávníkem. Součástí rodinného domu je kryté garážové stání a zahradní domek. Obývací část s terasou je situována na jihozápadní stranu. Kuchyň, která je součástí obývacího pokoje, je vybavena značkovými vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, horkovzdušná trouba, MV trouba). Další místnosti: dětský pokoj, ložnice, pokoj pro hosty, koupelna s toaletou a vanou, druhé WC, prostorné zádveří, technická místnost s pračkou a skladovacími prostory. Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem voda-vzduch a podpořeno vzduchovou rekuperací, Voda je ohřívána ve 250 litrovém bojler.

Veškerá občanská vybavenost v okolí (MŠ, ZŠ, pošta, obchody, MHD, sportovní hřiště...atd.). Ideálně pro dlouhodobý pronájem, vhodné pro rodinu s dětmi.

Nájem 18.000,-Kč/měs. + energie (přihlášení nájemce k odběru ČEZ+VAK), kauce 20.000,-Kč. Nabídka přímého majitele RD. RK nevolejte. Prohlídka je možná kdykoliv po dohodě, k dispozici ihned. Neakceptuji kuřáky a zvířata v domě. Tel: 731132360, email:hrtus.ales@gmail.com

Fully furnished passive low-energy and low-rise house 4kk (99 m2), which is located in the old part of the village of Basti, near the playground. FH is located on a plot of 500 m2, with garden and lawn. Part of the house is covered garage and garden house. A living area with a terrace is situated on the southwest side. The kitchen, which is part of the living room is equipped with appliances (refrigerator, dishwasher, oven, microwave oven). Another room: children's room, bedroom, guest room, bathroom with toilet and bath, a second toilet, a spacious hall, utility room with washing machine and storage space. Heating the house is provided by a heat pump water-to-air and air-supported recovery, water is heated in a 250 liter boiler.

All civic amenities in the vicinity (kindergarten, primary school, post office, shops, public transport, sports grounds ... etc.). Ideal for long-term lease, suitable for families with children.

Rent CZK 15,000 / month. + Energy (Check the tenant to subscribe CEZ + VAK) deposit 20,000 CZK. Offer Direct owner RD. EA did not call. The tour is possible at any time by agreement, available immediately. I do not accept smokers and animals in the house.

Property Characteristics

Listing ID467932
Layout4+kk
Floor1
Building typeWooden
Floor space99
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCA

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.