Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 89 m² without real estatePodolská, Prague - Braník

Podolská, Prague - BraníkPartially equipped
PriceCZK 8,300,000


Prodej světlého bytu 3+kk Praha - Podolská

Světlý byt orientovaný na východ a západ o rozloze 79m2 s prostornou terasou o rozloze 10m2 v zrekonstruovaném domě (rekonstrukce domu v roce 2014 - nový výtah, zateplení, společné prostory).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2006, přičemž byl dispozičně přizpůsoben moderním trendům, byt má ve všech místnostech nadstandardní nová velká okna. Byt má 2 ložnice s okny na terasu do klidné zeleně (východ) - k rodičovské ložnici náleží walk-in šatna. Na terase je nově položena podlaha z exotického dřeva. Koupelna s oddělenou toaletou a rohovou vanou. Prostorný obývací prostor s plně vybaveným kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči značky Gorenje je orientován na západ. Díky šatně a prostorným vestavěným skříním v předsíni disponuje byt dostatkem úložných prostor. Podlaha v obytných místnostech je dřevěná (v obývacích prostorách - třešeň, v ložnicích a šatně dubová podlaha) , v koupelně vyhřívaná - dlažba.

Byt se nachází v zrekonstruovaném domě s výtahem v blízkosti Žlutých lázní, parku, zastávky tramvaje Dvorce, plaveckého bazénu a v neposlední řadě cyklistické stezky podél řeky.

Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost (školy, školky, drobné obchůdky, kavárny, restaurace atd.)! Umístění domu je naproti parku v ulici s omezeným průjezdem a možností parkování před domem.

 

Osobní vlastnictví - možnost čerpat hypoteční úvěr.

Property Characteristics

Listing ID455476
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha89
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.