Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 36 m² bez realitkyČankovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský Region

Čankovská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 3,186
+ Vratná kauceCZK 10,000


OBSAZENO - REZERVACE !! PROSÍM NEVOLAT.Nabízím k dlouhodobému pronájmu pěkný, čistý, slunný a velmi tichý byt po nedávné rekonstrukci 1+1 (36 m2) v K. Varech – začátek sídliště Čankovská. Okna do vnitřního zeleného bloku. Jde o menší 6ti poschoďový panelový dům po revitalizaci, zateplený, se slušnými obyvateli, výtahem.

V bytě jsou nová plastová okna, zánovní koupelna s vanou, malá šatna, nábytek, aut. pračka, sklo-keramický sporák s troubou,, chladnička s mrazákem, kuchyňská linka, vysavač. Možno využívat společný balkon v mezipatře. Hledám slušné nájemníky v pracovním poměru - smlouva samozřejmostí, vratná kauce 2 nájmy. Vhodné pro 1-2 osoby. Před domem parkoviště, park úprava, dětské hřiště, aut. zastávka MHD 0,5 minuta, obchod 10 minut. Do nedalekého centra dojdete za 15 minut.Nájemné Kč 5 000 + služby dle spotřeby (nyní zálohově 3 186). Elektřina bude přepsána na nájemníka. Volné dle dohody. Není vhodné pro majitele zvířat a kuřáky. Klidná lokalita, pohodlné bydlení . Doba pronájmu není časově omezena - minimálně však 1 rok.

Property Characteristics

Listing ID453155
Layout1 bedroom
Floor6
Building typePrefab concrete
Floor space36
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.