Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 171 m² bez realitkyHusova, Kutná Hora, Středočeský Region

Husova, Kutná Hora, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 30,000


Pronájem provozovny hotelové restaurace, hotel Opat,Kutná Hora. Samotná plocha provozovny je 78m2+ 35m2 salonek, kuchyně a zázemí 40m2 a terasa 18m2. Kapacita restaurace 55 hostů, salonek 26, letní terasa 20 míst. Historická budova kompletně rekonstruovaná v roce 2008 – restaurace v přízemí s barem, s úplným vybavením a možností okamžitého provozování, nevyžaduje investice. Bar vč. chlazení v pultu, myčky, kávovaru. Kuchyň vč. skladů a lednic a mrazicích boxů, konvektomatu, sporáku, fritézy a dalším běžné kuchyňské vybavení je připraveno k provozu.

Provoz v hotelu kategorie ****, přenecháme facebook, a sekci stravování internetových stránek, s vlastní možností úprav. Zavedená klientela, akce společně s ubytování – přenechání databáze kontaktů. Vlastní parking. Možnost uzavření smlouvy až na 10 let. Měsíční nájemné 30.000,-Kč plus energie. Ostatní informace při prohlídce.

Property Characteristics

Listing ID452269
LayoutOther
Floor1
Building typeOther
Floor space171
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.