Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 45 m² bez realitkyU Zvonařky, Prague - Vinohrady

U Zvonařky, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 20,566

+ Poplatky za službyCZK 3,434


Nabízíme k pronájmu byt 2kk v residenci Zvonařka, Praha 2 Vinohrady. Byt v novostavbě s plochou 45 m2. 1NP. K dispozici je zahrada, společný bazén s celoročním provozem. Byt je opatřen alarmem a dům má 24-hodinovou hlídací službu s recepcí. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží sklep. Plyn a elektřina v cene. Byt je velmi dobře situován – stanice metra C – I. P. Pavlova, linky A - Náměstí Míru jsou v blízkosti stejně jako tramvajové a autobusové zastávky, cesta do centra trvá 10 min. V okolí veškerá občanská vybavenost – lékárna, pošta, restaurace, obchod a další. Kauce 1 najem. Volny ihned.

Сдается квартира 2кк в резиденции Zvonařka в Праге 2б Винограды. Квартира в новостройке, площадь 42кв.м., 1й этаж. В резиденции есть бассейн, который можно посещать (входит в аренду), общая терраса с видом на Прагу. В квартире есть сигнализация, так же в доме имеется рецепция, которая работает 24 часа. Отопление и нагрев воды за счет газового котла. Так же к квартире относится 1 склеп. Газ и электрика в цене. Расположение квартиры очень хорошее - остановка метро I. P. Pavlova, Náměstí Míru, так же рядом автобусные и трамвайные остановки, до центра примерно 10 минут. Рядом есть все необходимое - аптека, почта, рестораны, магазины. Залог 1 месяц. Готова к заселению.

Property Characteristics

Listing ID448154
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space45
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.