Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 33 m² bez realitky17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 13,000


Byt se nachází v novostavbě zkolaudované v roce 2016. Byt je částečně zařízený - kuchyňská linka se spotřebiči včetně ledničky. Vestavěná šatní skříň. Byt má bezbariérový přístup, nachází se ve 3. patře s okny umístěnými na východ. V domě je výtah. K bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje. Byt se nachází v bezprostřední blízkosti parku, ale i nákupního střediska. Byt je k dispozici je od 1.8.2018. Minimální doba pronájmu je jeden rok.

Flat is sutiated in new building from 2016. Byt is partly equipted - kitchen including fridge. Build-in wardrobe. In the building there is elevator and flat is situated on the 3rd floor with windows situated to the East. To the flat belongs as well parking space and cellar. Byt is close to the park and as well shopping center. Byt is available from 1.8.2018. The minimum rent period is 12 months.

Property Characteristics

Listing ID435658
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space33
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.