Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyHoráčkova, Prague - Krč

Horáčkova, Prague - KrčPartially equipped
Monthly rentCZK 12,300

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 14,000


Pronajmu pěkný, klidný a slunný 1+1, 35 m2 + 7m2 lodžie, 5 minut od metra Pankrác (Arkády Pankrác v těsné blízkosti). Byt se nachází v v 5.patře panelového dobře udržovaného domu po rekonstrukci (fasáda, zateplení, nový výtah, dálkový odečet tepla a vody).

Byt byl kompletně zrekonstruován v roce 2006 - zděná koupelna, vana, koupelnové skříňky, pračka, plovoucí podlahy (pokoj a kuchyň),dlažba (chodby a koupelna), plastová okna, žaluzie.

Vybavení - kuchyňská linka Ikea, plynový vařič, trouba, mikrovlnka, lednice (2015), pračka, vestavěné skříně v předsíni, kuchyňský stůl + židle, postel s matrací IKEA , křesílka + stoleček Ikea, regál na věci, pracovní stůl na počítač. K bytu přísluší komora v 8. patře.

Vysokorychlostní internet v ceně nájmu!

Nutné podmínky – nekuřáci, bez domácích mazlíčků

Nájemné 12 300 Kč, zálohy na poplatky 2500 Kč/měsíc pro jednoho a 3200 Kč pro dva lidi, kauce ve výši 14000 Kč při předání bytu. Byt je vhodný pro jednoho člověka nebo pro pár. Zeleň v blízkém okolí.

Byt je k dispozici téměř okamžitě (stávající podnájemník ho využívá již velmi málo a pokud se najde nový vhodný zájemce, je schopen byt v řádu dnů vyklidit)

Dlouhodobý pronájem vítán (aspoň rok je ok). Prosím napište do zprávy něco o sobě a také informaci, od kdy potřebujete bydlet. Ozvu se Vám. Prohlídky možné od 16.6.

Property Characteristics

Listing ID434576
Layout1 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.