Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 4828 m² without real estateMyslív - Milčice, Plzeňský Region

Myslív - Milčice, Plzeňský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,800,000


Rodinný dvougenerační dům na začátku obce ve velice klidné oblasti.Vzdálenost větších měst -Horažďovice 13 km, Nepomuk 10 km. V obci autobusové spojení, zastávka vlaků na směru Plzeň - Č. Budějovice 1,3 km.

Vlastní studna s pitnou vodou + obecní vodovod( možnost výběru). Dům je patrový, s dvěma vchody pro každou bytovou jednotku. V přízemí 2+1+ sociální zařízení, koupelna,spíž,kotelna pro ústřední teplovodní vytápění. Dále je v přízemí ještě jeden větší obývací pokoj využitelný z obou vchodů nebo pouze z vchodu pro patrovou část.V patře je 2+1 s vlastním sociálním zařízením a koupelnou + velká terasa. Dále jsou součástí patra půdní prostory, další půdní prostory se nacházejí ještě nad úrovní II.patra.

Sklepní prostory jsou vybudovány ve vedlejší stavbě, která slouží jako garáž na OA a velká dílna dříve využívaná jako truhlárna.K této budově jsou ze zadní části přistavěné různé chlívky které mohou sloužit pro domácí hospodářství.

U domu jsou dvě malé zahrádky + velká zahrada s ovocnými stromy. Dále je součástí prodeje i velký pozemek přilehlý k domu, dříve využívaný jako orná půda.

Pokud by nebyl zájem o prodej tohoto pozemku, lze jej z prodeje vyjmout.

Property Characteristics

Listing ID432569
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha4,828
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.