Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 36 m² bez realitkyPetra Jilemnického, Adamov - Adamov, Jihomoravský Region

Petra Jilemnického, Adamov - Adamov, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 4,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Byt 1+1 je situován v Adamově, na ul. Petra Jilemnického ve 3. patře s výtahem. Má oddělenou kuchyň a obývací pokoj, 2 velké prostorné lodžie s výhledem na les směrem na jih a sklep. CP bytu je cca 36m2. Byt je po částečné rekonstrukci zateplený s plastovými okny, udržovaný, čistý a bez zápachu. Je částečně zařízený kuchyňskou linkou, plyn. vařičem, rohovou sedací soupravou a židlemi, vestavěné skříně (možnost dovybavení).

Občanská vybavenost: nákupní středisko Brněnka, restaurace a pošta přímo nad domem 3-5 min pěšky; velké parkoviště před domem (vždy se dá pohodlně zaparkovat), MŠ a ZŠ 3-5min od domu. Dostupnost do centra Brna: vlak (cca 20 min na hl. nádraží), autobus (zastávka bus dopravy cca 5min od domu), autem přes sídliště Brno-Lesná cca 20-30min.

Byt je určený k pronájmu pro max. 2 dosp. osoby. Cena včetně inkasa je 7.000,00 Kč/měsíc. Byt je ihned k dispozici.

V případě zájmu o prohlídku mne, prosím, kontaktujte mailem: venves@seznam.cz nebo sms na tel. č. 603/34 81 77.

Foto zašlu na požádání. Prohlídky bytu poskytnu dle domluvy.

This 1-bedroom flat is situated in Adamov (20 mins off Brno), in the street Petra Jilemnického on the 3rd floor with a lift. There are a separated kitchen and a room, two large loggias facing the South with a lovely view to nearby woods and a cellar. The overall area of the flat is roughly 36sqm. The flat has been partly refurbished, it is well-kept, clean and without bad smell. It is equipped with a kitchen unit and a gas cooker (other equipment and el. appliances might be provided based on the rent contract).

Faciliteis: a local supermarket, a restaurant, a post office, and a large parking area in front of the flat, elementary school and and kindergarten 5 mins of walking distance. Accessibility to the centre: train (cca 20 min na hl. nádraží/Main Railway centre), local bus (bus stop dopravy cca 5min), by car to Brno-Lesná neighbourhood cca 20-30min.

The flat is for max. two adult people, available immediately. Price is CZK7.000,00/a month including bills.

If you are interested, please feel free and contact me at venves@seznam.cz or mobile: 603/34 81 77. Photos and flat seeing will be provided at request.

Property Characteristics

Listing ID429675
Layout1 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space36
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.