Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 38 m² bez realitkySlezská, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský Region

Reserved
Slezská, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízím k pronájmu od začátku února 2017 volný zařízený byteček 1+1 s koupelnou, samostatným WC a komorou a internetem 20Mbps, WiFi sítí - internet a WiFi síť jsou již zahrnuty v ceně nájmu, stejně jako poplatek za společnou televizní anténu s 56 programy a platby za osvětlení společných prostor (schodiště, sklep).

Byt, jehož okna jsou situována východním směrem, je ve 4. patře ze čtyř v klidném, zatepleném domě bez výtahu a v r. 2012 prošel celkovou rekontrukcí (viz poslední snímky v galerii); bylo vybudováno nové sádrokart. jádro, vyměněny všechny instalace, vyměněna okna, zvýšena podlaha, sníženy stropní podhledy, WC s koupelnou vybaveny novými obkladačkami s listelami a kuchyně velkoplošnými obklady.

Nášlapnou plochu podlahy v zádveří, na WC a v koupelně tvoří dlaždice. Zbývající, zvýšená plocha bytu je jednoúrovňová bez prahů - plovoucí podlaha v provedení kanadský javor.

V chodbě je rozvaděč s jističi, domácí telefon, internetový router, šatnová skříňka se zrcadlem.

Koupelna je vybavena umyvadlem na skříňce, skříňkou se zrcadlem a samostatným osvětlením, sprchovým koutem, košem na prádlo a automatickou pračkou.

V kuchyni je sporák s plynovými varnou deskou a troubou, digestoř, kuchyňská linka se světelnou LED rampou, sadou talířů, hrnků a šálků a dalším provozním startovním vybavením, chladnička s horním mrazicím boxem, mikrovlná trouba, varná konvice, jídelní stůl, 4 židle a počítačový pracovní stolek. V sádrokart. příčce jsou rovněž připraveny instalace pro případné zprovoznění myčky nádobí. V současnosti se v kuchyni nachází též komoda s šesti zásuvkami.

Komora je vybavena bílou šatnovou skříní zn. Pax (IKEA) s pojezdovým vybavením.

V pokoji je rozkládací pohovka, konferenční stolek se dvěma sedáky, bílá nábytková stěna. Okna v kuchyni i pokoji jsou odstíněna látkovým závěsem v pojízdných kolejničkách.

Jednotlivé drobné předměty na fotografiích (hodiny, lampičky apod.) jsou součástí vybavení bytu a záleží na nájemci, zda je bude využívat.

Byt je vytápěn ústředním topením s dálkovou dodávkou tepla z městské plynové kotelny.

Nájemné je 5.500 Kč, k němu je třeba připočíst zálohy na služby, spojené s užíváním bytu, t.j. na studenou a teplou užitkovou vodu a vytápění, které činí podle ev. listu bytu pro dvě osoby 1.893 Kč + zálohy na dodávku elektrické energie 100 Kč a plynu 300 Kč, po dohodě s budoucím nájemníkem lze smlouvy s dodavateli energií, platby záloh převést na nájemníka a poté si dodavatele energií a výši záloh nájemník zvolí sám.

K bytu náleží i kóje v udržovaných, čistých sklepních prostorách s novou litou podlahou v chodbičkách a PVC krytem v samotné kóji.

Jistota je stanovena na necelý trojnásobek (2,73) jednoho měsíčního nájmu, tj. 15.000 Kč a úročí se 0,00 % ročně.

Vzhledem k pronájmu bytu coby věci velmi značné hodnoty je od seriozních zájemců o nájem očekáváno poskytnutí záruky spolehlivých úhrad, jako je potvrzení o výši pravidelného příjmu či bezdlužnost, případně jiné řešení prostřednictvím alternativní legislativní záruky. Na základě poskytnutých záruk bude poté uvedená výše jistiny otevřena k jednání.

Byt bude volný k nastěhování během měsíců ledna nebo února 2017.

Property Characteristics

Listing ID426977
Layout1 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space38
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.