Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² bez realitkyKlegova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský Region

Reserved
Klegova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 12,900

+ Vratná kauceCZK 12,900


Nabízím do podnájmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+1, 58 m2 v klidném prostředí, zelené části města. Byt je zcela vybaven novým zařízením vč. spotřebičů, lze na vyžádání dále dovybavit. Připojení na wi-fi. Parkování před domem. V blízkosti MHD, občanská vybavenost, sportoviště, vzdálenost do centra 10 minut. Vhodné také jako firemní byt pro pracovníka zahraniční firmy (jsme jazykově vybaveni). Volný dle domluvy.

I offer to rent a completely renovated apartment 2+1, 58 m2 in the quiet green area of Ostrava. The apartment is fully equipped with the new furniture , other equipment on request. Wi-fi available. Parking on the street in front of the house. Close to public transport, civic amenities, sports facilities, distance to the city center in 10 minutes. Suitable also as the corporate apartment for employee of foreign company (we speak English, German, Polish). To be rented as agreed.

Property Characteristics

Listing ID426060
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space58
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative
EPCB

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.