Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 20 m² bez realitkyNad Olšinami, Prague - Vinohrady

Reserved
Nad Olšinami, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 1,000
+ Vratná kauceCZK 9,497


Pronajmeme malou garsoniéru o ploše 20 m2. Zařízený byt se nachází v SUTERÉNU cihlového domu s okny do ulice v klidné lokalitě Praze 10 Strašnicích. Kuchyňka vybavená sporákem a lednicí je v předsíni. V bytě dále koupelna se sprchovým koutem a WC. Možnost užívání zahrady ve dvoře (pouze pro nájemníky), parkování před domem bez problému. Cena 8500,- Kč + 1000,- Kč zálohy na služby (elekřina). Internet (Wifi) je v ceně. Metro Strašnická 3 minuty, tramvajová zastávka 2 minuty, bus 2 minuty (8 minut na Flóru). V blízkosti volnočasový areál Gutovka (dětské hřiště, lezecká stěna, bruslení, minigolf), plavecký bazén Slavia, farmářské trhy.

Byt je volný od začátku září 2019. Preferujeme dlouhodobý pronájem někomu komu nevadí suterénní bydlení. Při podpisu smlouvy nutno uhradit kauci ve výši 1 nájmu.

Small, but cozy studio, 20 m2. Newly reconstructed, furnished studio is situated in the basement of 3 floor building, location Prague 10 Vinohrady/Strašnice. There is small kitchen in the hall, bathroom with shower and toilet. Beautiful garden in the courtyard only for tenants. parking in front of the building for free (no zones). The price is 8.500,- Kč + 1000,- Kč advances (electricity). Internet (Wifi) included. Great location - Metro Strašnická 3 minutes, tram stop 2 minutes, bus 2 minutes.

Flat is available from 1.9.2019. Long term only, 1 month deposit needed.

Property Characteristics

Listing ID416698
LayoutSmall studio
Available from01/09/2019
Building typeBrick
Floor space20
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.