Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 403 m² bez realitkyMuchova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Muchova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 0


Prodám,

samostatně stojící vilu postavenou v roce 1894 ve městě Brně v klidné části Černých Polí, na ulici Muchova č.or. 25

(od roku 1891 Gutenbergova, od r. 1919 Zelená, od r. 1939 Gutenbergova, od r. 1946 Muchova ). Jedná se o ojedinělou příležitost koupě vily v reprezentativním místě v blízkosti vily Tugendhat, která je jako jediná památka moderní architektury v České republice zapsána na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.  Na vile kromě udržovacích prací proběhla hlavní oprava v roce 1969, kde došlo k přístavbě patra do dvorního traktu a výměně oken . V roce 1975 byla postavena samostatná garáž ve dvorním traktu. Po roce 2003 proběhla oprava všech částí domu od suterénu až po venkovní fasády, stavba altánu a rekonstrukce garáže, výměny všech rozvodů i přípojek . V domě se nachází dva byty. Přízemní 3+1 a v patře 4+1.

Vila je z jedné třetiny podsklepená a zde se nachází přívod plynu, vody včetně měření hlavního i podružného a sklep se třemi samostatnými místnostmi. Garáž je situovaná do zatravněné zahrady s altánem. Cena k jednání. Informace u majitele tel:777600656.

Property Characteristics

Listing ID414557
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space403
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.