Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 80 m² without real estateProskovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský Region

Reserved
Proskovická, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,700
+ Refundable depositCZK 25,000


Pronájem atraktivního bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 a rozloze 80 m2, balkon, zvýšené přízemí/4.p, Ostrava - Výškovice, ul. Proskovická. Byt je ve velice klidné, vyhledávané a dostupné lokalitě (dvě autobusové zastávky do 100 m). V blízkosti cyklistické stezky s přístupem do otevřené přírody Poodří, sokolské hřiště, jezdecký klub, škola, školka. Byt je po komplexní architektonické rekonstrukci, vybaven zabudovanými velkými šatními skříněmi a moderním osvětlením včetně prostorné samostatné šatny (úložného prostoru) s výsuvnými dveřmi a dřevěno-drátěným úložným systémem. Předmětem pronájmu je kompletní nadstandardní vybavení bytu. Kompletně zařízena kuchyň s kvalitními spotřebiči (mikrovlnou troubou, myčkou a pračkou). Kompletně vybavena ložnice, vč. moderních atypických skříní a polic, manželské postele; kompletně vybavený moderní obývací pokoj s atypickým provedením sádrokartonových příček a podhledu, plně zařízen vyjma TV. Další prostorný velký pokoj se zabudovanou zrcadlovou rohovou šatní skříní a stropním zajímavým atypem a osvětlením. Byt je vybaven novými plastovými okny se žaluziemi. V říjnu 2015 bylo provedeno komplexní venkovní zateplení celého objektu včetně nové fasády. Parkování dostupné přímo před domem (1-2 místa).

Možnost dlouhodobého pronájmu, nájem 10.000,- Kč + 2.700,- Kč služby (studená a teplá voda, topení, úklid společných prostor), plus náklady na elektřinu, která bude převedena na nového podnájemce. Vratná kauce 25.000 Kč. Volný ihned. Fresh vymalovaný 02/2019. Upřednostňujeme podnájemce nekuřáky a bez zvířat. Bez možnosti trvalého pobytu.

Property Characteristics

Listing ID409195
Layout3+1
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.