Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 89 m² bez realitkyPrague - Nové Město

Prague - Nové MěstoPartially equipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 39
+ Vratná kauceCZK 25,000


Moderní zrekonstuovaná administrativní budova s čelmí historickou fasádou a elagantním architektonickým designem nabízí kanceláře k pronájmu na Praze 2. Známá adresa v centru města, 5 minut chůze od Václavského náměstí. Výborný přístup automobilem. Zástávka metra Karlovo náměstí (trasa C) a tramvaje je přímo před budovou. Vybavení kanceláří zahrnuje, klimatizaci, detektory kouře, 24hodinovou vrátnici, kamerový systém, domovní telefon, výtah atd… Možno pronajmout parkovací stání v podzemních, nebo nadzemních garážích. Velmi dobrá viditelnost.

Prostor A6P - tento půdní prostor je po celkové rekonstrukci s vyhlídkou na Petřín. Utvořen je jedním velkým prostorem o rozloze 68m2 (s nově utvořenými příčkami v oblasti trámů) s devíti střešními okny, což zajišťuje výbornou prosvětlenost prostoru. Dále se zde nachází sklad o rozloze 13m2, kuchyňka a toalety. Cena nájmu je bez DPH, podlahová plocha kancelářského prostoru je 89m2.

Property Characteristics

Listing ID397413
LayoutOther
Available from08/02/2019
OwnershipPersonal
Floor space89
Fully furnishedPartly
Floor6
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.