Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyDvořákova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský Region

Dvořákova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 2,400


Nabízím k pronájmu slunný byt v klidné a nově zrekonstruované části Staré Role o velikosti 1+1 dispozičně upravený na plnohodnotné 2kk. Byt se nachází v 7.p zatepleného domu (včetně střechy) s novým výtahem. V blízkém okolí je lékař, škola, školka, dětské hřiště, obchod s potravinami, benzínová pumpa, parkoviště, do 5-ti min jsou dostupné čtyři autobusy MHD. Dům i jeho okolí jsou dobře udržované.

Před 13-ti lety prošel byt rekonstrukcí (plastová okna, zděná koupelna, příčka oddělující kuchyňský kout od pokojíku, který lze využít jako ložnici, dětský pokojík, či pracovnu), před 4 lety byl instalován nový sprchový kout a nové WC. Dveře do bytu jsou bezpečnostní, jejich vnitřkem prostupuje speciální kování, které po zamknutí zasouvá do stěny, podlahy a stropu železné tyče. Podlahy jsou pokryty parketami, laminem a dlažbou. Vybavení, které je v bytě bylo pořízeno před sedmi lety v prodejně IKEA. Součástí kuchyňské linky je horkovzdušná trouba, plynová varná deska, vysouvací digestoř, pračka se sušičkou a malá lednice s mrazákem. V pokoji jsou tři velké šatní skříně (2x police, 1x dvě tyče na pověšení ramínek), sedačka s úložným prostorem, konferenční stolek, prostorná komoda se zásuvkami, jídelní stůl + dvě židle, jednoduché police na knihy, stojací lampa, lustr a malá TV. Pokojík je bez zařízení (malá TV zavěšená na zdi). Okna jsou opatřena žaluziemi. V předsíni je na stěně zavěšen botník. V prostoru nad předsíní je podhled, který slouží i jako úložný prostor (lehčí věci). V domě není zajištěn úklid schodiště.

Měsíční platba se skládá z poplatku za zálohy, (voda, topení, odpad, elektřina ve společných částech domu a fond oprav) ve výši 2400,-Kč, 5000,- Kč za pronajem. Zálohy za elektřinu a plyn budou psány na nájemce. Byt je bez dekorace zobrazené na fotografiích, k dispozici je od 1.6.2017. Požaduji složení dvouměsíční vratné kauce.

Property Characteristics

Listing ID392974
Layout1 bedroom
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.