Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 29 m² bez realitkySazovická, Prague - Zličín

Sazovická, Prague - ZličínPartially equipped
PriceCZK 2,900,000


Prodám novostavbu nadstandardně vybaveného světlého bytu/ateliéru s dispozicí 1+kk o celkové velikosti 29m2, dokončenou v roce 2013 v rezidenčním areálu Metropole Zličín. Jednotka je umístěna v 5np bytového domu. Jedná se o byt ve velice klidném bytovém domě. K jednotce náleží sklep a vnitřní garážové stání. V bytě je luxusní moderní kuchyňská linka Sykora (s vestavěnou lednicí, myčkou, mikrovlnkou, sklokeramickou deskou a digestoří). Vedle kuchyňské linky je součástí prodeje i skříň ve vstupní chodbě, osvětlení, žaluzie a pračka.

Metro Zličín a nákupní centrum Metropole do 10 min pěšky.

RK nevolat. Nemáme zájem o spolupráci s RK. Přímé zájemce prosím o zaslání sms na tel. 776 539 777 - zavolám zpět ihned jak budu moci. Případně pište na email: sazovicka@email.cz

I offer for sale a recently build modern flat/atelier (finished in 2013) in a residential development Metropole Zlicin. Offered property (1+kk) has a total size of 29sqm. Subject unit is located on the 5nd floor of modern residential building. Offered property includes cellar and a parking space in indoor garage (included in the price). The flat also includes a modern fully fitted luxury kitchen Sykora (with built-in fridge/freezer, dishwasher, microwave and stove), wardrobe, washing machine and lights, all can be included in proposed sale. Underground station Zličín (line B) and shopping center Metropole Zlicin cca 10 min walk. Very good access to both Prague city center and Prague’s airport.

If you are interested in further information, please text me on 776 539 777. I will call you back asap. Alternatively please contact me on email: sazovicka@email.cz

Property Characteristics

Listing ID388672
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space29
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.