Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 128000 m² bez realitkyLetiště Ostrava, Mošnov - Mošnov, Moravskoslezský Region

Letiště Ostrava, Mošnov - Mošnov, Moravskoslezský Region
PriceCZK 400


Nabízíme k prodeji 128 tis m2 pozemků za cenu 400Kč/m2 v rozvojové průmyslové zóně v těsné blízkosti letiště Leoše Janáčka – Mošnov, kde sídlí několik společností působící v automobilovém průmyslu.

Jedná se o velmi perspektivní lokalitu, která má strategické umístění. Pozemky se nacházejí přímo u přistávací dráhy letiště. Pozemky jsou ve vlastnictví jednoho vlastníka a jsou určeny pro výrobu, skladování, logistiku.

FOR SELL!

128 thousand m2 of land in the industrial a developing zone SLNEČNÝ and the immediate neighbourhood of the Leos Janacek Airport - Mošnov, where are several companies operating in the automotive industry .

This is a very promising area , which has a strategic location . Plots are located directly close airport runways . Land is owned by one owner are intended for professional production , warehousing and logistics

Property Characteristics

Listing ID379309
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space128,000
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.