Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 134 m² bez realitkyZa Zámečkem, Prague - Jinonice

Za Zámečkem, Prague - Jinonice
PriceCZK 7,950,000


Prostorná a světlá novostavba z roku 2007 v uzavřeném areálu s ostrahou. Byt 4+kk o ploše 125m2+6m2 lodžie+3m2 sklep a garážové stání. Orientace bytu je jih, východ, sever. Nadstandardní provedení. Byt se nachází ve druhém patře ze tří. Skládá se z obývacího pokoje s kk (47m2) a tří neprůchozích pokojů. Dále jsou v bytě dvě koupelny (2x sprch. kout, 2xwc, 1xvana) a předsíň s vestavěnými skříněmi. V obytných místnostech je dřevěná podlaha - dub, ořech, iroko. V koupelnách, předsíni a kk je dlažba. V okolí je veškerá občanská vybavenost, metro Nové Butovice několik minut chůze, dobré dopravní spojení do centra. Příjemné rezidenční bydlení.

Cena k jednání. RK nevolat!

tel: 773 193 933

K nastěhování: 1/2/2009

The spacious and bright new apartment in a protected premises area with surveillance. Apartment 4 + kitchenette. Area of 125m2 6 m2 loggia 3 m2 cellar and garage in the basement of the house. The flat orientation is South, East, North. Apartment is located on the second floor of three. It consists of a living room with kitchenette (47m2) and three rooms. There are two bathrooms in the apartment and hallway with built-in wardrobes. In living rooms is a wooden floor - oak, walnut, iroko. In the bathroom, hall and kitchenette is the paving. There are all civic amenities, metro Nové Butovice a few minutes walk, good transport connections to the city centre. Comfortable residence living.

phone: +420 773 193 933

Property Characteristics

Listing ID3756
Layout4+kk
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space134
Floor3
Building typeOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.