Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 73 m² without real estateNa kopci, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský Region

Na kopci, Frýdek-Místek - Frýdek, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,430,000


Prodám byt v osobním vlastnictví 3+KK o celk.výměře 73m2 po celkové rekonstrukci.V klidné lokalitě , přitom vše v dosahu 5min pěší chůze(pošta,nák.centrum,škola,školka,děts.hřiště u domu).Nádherný výhled na Beskydy i na město.Orientace bytu jihovýchodní,tudíž prosluněný.V bytě byla provedena změna původní dispozice+nákladná rekonstrukce.Zvětšení koupely s WC v atraktivním stylu a posuvnými dveřmi.Moderní kuchyň se zabudovanými spotřebiči. V obývacím pokoji podhled s bodovým led osvětlením a navazujícím kamenným obkladem. Podlahy plovoucí v kombinaci s pův.renovací parket. Všechny dveře dřevěné s obložkami. Vstupní dveře bezpečnostní a zároveň protipožární.K bytu náleží balkón o výměře 4,8m2 na jižní straně vhodný k sušení prádla či pěstování.Sklep o výměře 3,1m2 po rekonstrukci proti krádežím.

Dům je po kompletní revitalizaci (okna,zateplení,střecha,výtahy a bezpečnostní prvky) s dobře fungujícím výborem SVJ.Provoz a soužití v domě na velmi dobré úrovni.

Máte-li zájem o prohlídku volejte 773 758 340 nebo 773 758 338.

Property Characteristics

Listing ID371172
Layout3+kk
Floor10
Building typePrefab concrete
Užitná plocha73
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.