Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² bez realitkyNad Turbovou, Prague - Košíře

Nad Turbovou, Prague - KošířePartially equipped
PriceCZK 3,800,000


Přímý prodej částečně zařízeného bytu 3+1, 70,5 m2, s terasou a sklepní kójí (celkem 5,5m2), ve 3. zvýšeném patře bez výtahu. Vhodné i jako investice - možnost rozšíření bytu do podkroví (není součástí prodeje). Samostatné 2 ložnice, samostatná kuchyň s jídelním stolem, vybavená kuch. linka, myčka, lednice, plyn. sporák / trouba, vestavěné skříně. Zrekonstruovaná koupelna s vanou, vestavěným nábytkem, samostatná toaleta. Na podlahách plovoucí podlahy, tv, telefoní linka s vdsl, plynový kotel pro vodu i topení. K bytu je možné používat i společnou kolárnu - bezpečnostní dveře. Parkování před domem na samostatném parkovišti objektu.

V současné době je byt tržně pronajatý za 12500,- / měsíc. V případě koupě bytu jako investice je možné dohodnout prodloužení nájmu. Cena je uvedena bez daně z převodu, kterou hradí kupující.

Property Characteristics

Listing ID348760
Layout3+1
Floor4
Building typeBrick
Floor space76
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.