Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 25 m² bez realitkySmetanova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Smetanova, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Byt 1+kk, 25m2, v širším centru města Brna v 1. nadzemním podlaží zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem na ulici Smetanova. Centrum ve vzdálenosti dosažitelné pěšky (cca 3 min. od ulice Česká), MHD v těsné blízkosti domu. V místě kompletní občanská vybavenost. Byt je nově zařízený včetně kuchyňské linky, pračky, nábytku. V bytě je spací galerie, která zvětšuje využitelnou plochu bytu. Byt volný od 1.8.2017. K bytu je k dispozici sklepní kóje. Poplatky včetně připojení k internetu.

Flat 1+kk, 25 m2, in the centre of Brno on the 1st floor of the house in the Smetanova street. The location is approximately 3 minutes walk from the city centre, public transport station is nearby. The flat is fully equipped - a new kitchen line (see photos), washing machine, beds. The flat is available from 1.8.2017. A cellar is also available. The internet connection is included.

Property Characteristics

Listing ID339215
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.