Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyBeroun - Beroun, Středočeský Region

Beroun - Beroun, Středočeský Region
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu slunný, velmi příjemný byt 2+1 s balkonem ve druhém podlaží rodinného domu. Dům se nachází pod Městskou horou a je vzdálen ca 5 min chůze od centra Berouna. V obou pokojích je nedávno položená kvalitní laminátová podlaha. Z obou pokojů je přístupný balkon s krásným výhledem a jižní expozicí. V koupelně je střešní okno, sprchový kout, WC a umyvadlo, přípojka na pračku. Nově vybudovaná kuchyně v prosinci 2014 je vybavena elektrickým sporákem, elektrickou troubou, odsavačem, ledničkou a myčkou nádobí. Ústřední plynové topení. Nábytek na fotografiích není součástí vybavení bytu. K nastěhování bude byt volný od 1.7. 2017. Vhodné pro 1-2 osoby, jen nekuřáky, idealne dve kamaradky ve veku od 30 let.

New renovated two Room Flat located near to the Down Town of Beroun in the Městská hora area is offered to rent. It is sunny sixty square meter large flat with the south exposition in the 2nd flor of the family house. Both Rooms has an Acces to the large Balcony. All Rooms and also the Balcony has a new floor. The Flat has a nice view above of the roofs to the green. The bath room with the new shower has a window. New made kitchen is equipped with an eletric cooker, oven, refrigerator and also with dishwasher.

Property Characteristics

Listing ID334153
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.