Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 39 m² without real estateNerudova, Nový Jičín - Nový Jičín-Horní Předměstí, Moravskoslezský Region

Nerudova, Nový Jičín - Nový Jičín-Horní Předměstí, Moravskoslezský Region
PriceCZK 620,000


Nabízíme byt 1+1 v osobním vlastnictví s obytnou plochou 39m2 v lukrativní oblasti na ul. Nerudova v Novém Jičíně. Nachází se ve 4.patře čtyřposchoďového panelového domu s krásným výhledem do krajiny, který je situován 5 minut od centra města. Jedná se o velmi klidnou lokalitu plnou zeleně. Byt je v původním zachovalém stavu, připraven k rekonstrukci a tudíž vhodný k úpravám dle vlastních potřeb a představ. Součástí bytu je komora, původní jádro, oddělená koupelna a WC. Na podlaze je PVC a zachovalé parkety. Součástí bytu také sklepní box 2m2 a společné prostory (kolárna, kočárkárna, dílna, prádelna, sušárna, sklad). Vytápění je UT dálkové. TV Přípojka (společná anténa), připrava pro satelitní příjem. Dům je bez výtahu. Nové vchodové dveře, schránky, nové PVC okna v nebytových prostorách. Parkování před domem. Kompletní revitalizace v plánu. Bezproblémoví nájemníci. Veškerá občanská vybavenost na dosah. Nájem včetně záloh na opravy domu, činí 2400Kč. Byt je volný ihned.

Cena 690000,- Edit. Sleva 640000,- Edit. SLEVA NA 620000,- !!!. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID31850
Layout1 bedroom
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha39
Floor4
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.