Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 66 m² bez realitkyJiráskova, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Jiráskova, Jihlava - Jihlava, Vysočina RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 2+1 o velikosti 66 m^2 ve 3. NP domu v Jihlavě na ulici Jiráskova. K nastěhování od února. Byt je v osobním vlastnictví a před rokem prošel kompletní rekonstrukcí - nová je toaleta a oddělená koupelna se sprchovým koutem. Rekonstrukcí prošla před nedávnem také fasáda celého domu, při které byla vyměněna okna a provedeno zateplení. Okna bytu jsou orientována směrem do dvora.

Součástí je kuchyňská linka s myčkou, obývací stěna sedačka s křeslem a další vybavení. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Součástí je také vlastní sklep o velikosti 8 m^2. Výhodou je bezproblémové parkování na soukromém parkovišti za domem, na které dále navazuje zatravněná plocha a dětské hřiště. Balkón je na společné chodbě.

Možnost zapsání trvalého pobytu.

Výše nájemného činí 9000 Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Výše záloh na energie, vodné a stočné pochopitelně závisí na spotřebě konkrétního nájemce. Uvedená částka 1500 Kč je tedy pouze odhad - může být nižší i vyšší. Nájemce bude přímo zákazníkem dodavatele elektřiny a plynu, tudíž si může vše nastavit sám.

Na dotaz je možná osobní prohlídka bytu.

Property Characteristics

Listing ID317482
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space66
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.