Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 87 m² bez realitkyVršovická, Prague - Vršovice

Vršovická, Prague - Vršovice
Monthly rentCZK 24,400

+ Poplatky za službyCZK 5,600


3+kk s dvěma balkony

Majitelka nabízí pronájem 3+kk 83m2 s dvěma balkony a komorou, Vršovice, velmi dobře udržovaná novostavba v zeleni, snadná dostupnost do centra. Přímo pod parkem Havlíčkovy sady, který je od komplexu dostupný. Byt v 5. patře s výtahem, vybaven kuch. linkou včetně spotřebičů a pračkou, bez nábytku. Dobrá dostupnost do centra (12 min tram na Václ. nám.), restaurace, supermarket a fitness součástí komplexu. Garážové stání, sklep. Cena 24.400 nájem, 5.600 veškeré poplatky, pokrývají spotřebu a jsou zúčtovatelné. Žádná provize RK.

2 bedroom flat with two balconies

Two-bedroom (3+kk) flat offered by the owner, 83m2 with two balconies, well maintained new development. Furnished with kitchen (including all appliances, fridge, etc.) and washing machine, without furniture. Close to the centre (12 min by tram to Muzeum), next to Havlickovy sady park. Restaurant, fitness and supermarket within the complex. Garage parking, cellar. Rent 24.400, deposit for services 5.600. No fee for agent.

Property Characteristics

Listing ID317410
Layout3+kk
Floor5
Building typeBrick
Floor space87
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.