Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² bez realitkyPrague - Zbraslav

Prague - ZbraslavPartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,350
+ Vratná kauceCZK 13,350


Pronajmu útulný byt o velikosti 35 m2 s balkónem a lodžií. Byt se nachází v kvalitně postavených domech z roku 2007 o pouhých 12 bytových jednotkách v horní Zbraslavi, v rezidenční oblasti nazývané Zahradní čtvrť, v 1. poschodí z celkových dvou. Do bytu vedou bezpečnostní dveře NEXT. Bezproblémoví sousedé.

Byt je částečně zařízený (nové velké vestavěné skříně v předsíni a obývacím pokoji), koupelna vybavena sprchovým koutem, topným žebříkem a koupelnovým nábytkem. Pračka v bytě není. Kuchyňská část má vestavěnou linku se spotřebiči Electrolux (varná deska, myčka, odsavač par, elektrická trouba a vestavěná lednice, mikrovlnná trouba). Pračka není součástí vybavení bytu. Velká obytná místnost je velmi světlá po celý den díky třem velkým dřevěným francouzským oknům s žaluziemi v barvě oken, z toho dvě okna jsou zároveň vstupem na balkon a lodžii. Zastřešený balkon je vybaven protisluneční dřevěnou clonou a je na něm možné příjemné posezení. Lodžie je nekrytá.

Vytápění v pokoji je částečně podlahové. Byt je velmi teplý díky kvalitnímu provedení stavby domu a jeho izolacím, ani v zimě není třeba velkého vytápění. Vytápění je plynovým kotlem v domě.

Součástí bytu je i suchý a velmi dobře zabezpečený sklep i možnost využívání společných prostor, rovněž velmi dobře zabezpečených.

Zaveden UPC vysokorychlostní internet (optika), kabelová TV (UPC).

Byt je ideální pro vyznavače moderního bydlení v jedné z nejhezčích pražských lokalit v těsné blízkosti přírody a zároveň s rychlou dostupností do centra Prahy (Strakonická rychlosilnice, pražský okruh na D1 a D5, letiště 20 minut jízdy, autobusy do centra 10-15 min.) a rozsáhlými sportovními možnostmi v blízkosti (turistika, cyklistika - ideální nástupní místo na brdské hřebeny, cyklo/inline stezky podél Vltavy a Berounky, lesy v docházkové vzdálenosti, keltská hradiště Závist a Šance, golfové hřiště jen pár minut od domu, tenis, squash, fitness). Zbraslav je velmi žádanou lokalitou s veškerou občanskou vybaveností (supermarkety, poliklinika, městská policie, lékárny, pošta, banky, známé restaurace, cukrárny a kavárny, pizzerie, služby, atrakce - mini ZOO).

Nájemné 10.000 Kč + 3.350 Kč poplatky za správu/služby a zúčtovatelné služby (zahrnuje zálohy na elektřinu, teplo, SV, TUV, úklid spol. prostor, údržbu zeleně, venkovní úklid let./zim., odvoz odpadu, pojištění domu, společnou elektřinu, ostatní náklady na správu domu). Služby UPC v případě zájmu (vysokorychlostní internet - optika, TV, telefon), jsou hrazeny zvlášť dle rozsahu a ceníku služeb, nájemník si poptává sám.

Prohlídka je možná kdykoliv po předchozí dohodě. Neplatíte provizi (nejsem RK). Nabízím Vám korektní jednání a samozřejmostí je uzavření čitelné nájemní smlouvy. Reference od předchozích nájemníků na vyžádání. Požaduji dva nájmy dopředu a vratnou kauci ve výši měsíčního nájmu.

K DISPOZICI OD 1. 7. 2018

CENA JE PEVNÁ. NE RK. DĚKUJI.

Property Characteristics

Listing ID305106
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCA

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.