Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 82 m² bez realitkySokolovská, Prague - Karlín

Sokolovská, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 21,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízíme Vám reprezentativní byt po celkové rekonstrukci v žádané lokalitě v blízkosti Karlínského náměstí a metra Florenc. Byt o dispozici 2+1 o velikosti 81,5 m2 se nachází ve 2. patře pětipatrového činžovní domu s výtahem. V kuchyni je moderní kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, myčkou nádobí a lednicí, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a plynovým kotlem, WC samostatně. Renovovaná dřevěná okna, nové plovoucí podlahy. Byt má dispozice - kuchyň s přímým vstupem do obývacího pokoje. Vchod do dalšího pokoje má vstup jak z obývacího pokoje, tak i z předsíně. Kuchyně i obývací pokoj plně zařízené, další místnost uvažována jako ložnice. Vstup do bytu je skrz pavlač, která slouží jako malá terasa. V okolí je kompletní občanská vybavenost i sportovní centrum.

We offer you highly representative flat in the centre of Prague - Karlín. The flat is near by subway Florenc. The flat has equiped kitchen, bathroom, living room and partly bedroom.

Property Characteristics

Listing ID296646
Layout2 bedroom
Available from01/09/2019
OwnershipCooperative
Floor space82
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.