Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 91 m² bez realitkyPrague - Vinohrady

Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 24,500

+ Poplatky za službyCZK 4,500
+ Vratná kauceCZK 35,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný byt v činžovním domě s výtahem. Skládá se z prostorného obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, vstupní haly, samostatného WC, koupelny a šatny. K dispozici je nová kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou, odsavačem par a s možností připojení myčky. V koupelně je vana se zástěnou, umyvadlo a výklenek na pračku. Ve vstupní hale je vestavěná skříň a věšáky, v šatně jsou úložné regály včetně šatních tyčí. vytápění je ústřední plynové (kombinovaný kotel je umístěn v koupelně a současně je určen pro ohřev teplé vody). Podlahy ve vstupní hale, koupelně a WC jsou keramické, v ostatních místnostech jsou laminátové podlahy Kronotex Dynanic.

Dům se nachází v žádané lokalitě 5 minut chůze od Václavského náměstí, 30 m od Riegrových sadů. Byt je k nastěhování 1.6.2019. Dáme přednost nekuřákům bez domácích mazlíčků. Pronájem min. na 2 roky (akontace 35.000 Kč).

Property Characteristics

Listing ID293541
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space91
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.