Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 82 m² without real estateJosefa Brabce, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Josefa Brabce, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 2,500


Nabízíme k dlouhodobějšímu pronájmu byt 3+1 (neprůchozí pokoje) se zasklenou lodžií o výměře 82m2. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí osmi podlažního domu v Ostrava-Fifejdy,naproti hotelu Park Inn. Dům je po kompletní revitalizaci- zateplení, plastová okna, nové vchody. Byt je po celkové rekonstrukci. Plovoucí podlahy v kuchyni a chodbě. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka, lednička, mrazák, plyn. sporák, stůl + 4židle, 1 válenda s úložným prostorem, 2zánovní křesla několik skříněk, skříň, pianino. Na chodbě jsou 3 vestavěné skříně. Z obývacího pokoje je vstup na prosklenou lodžii. Zavedený internet, kabelová televize. K dispozici sklepní box. V nejbližším okolí dobrá dostupnost veškeré občanské vybavenosti – MHD, obchody, restaurace, lékárna, škola, školka. Parkování před domem.

Cena pronájmu: 7000kč/měs.+ zálohové platby (poplatky vypočtené na 3 osoby). Vratná kauce ve výši 2x měsíční nájem.Plyn a elektřinu si platí nájemník sám.

K nastěhování: 1.1.2014

Kontak: 603 871 937

BEZ PROVIZI REALITNÍ KANCELÁŘI

Property Characteristics

Listing ID23825
Layout3+1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha82
Fully furnishedUnfurnished

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.