Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² without real estateMajakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský Region

Majakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 4,500

+ Service chargesCZK 3,800


Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 v klidném a tichém domě v Karlových Varech, Rybářích, Majakovského ulice. Byt je ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Rozloha samotného bytu 60m2 (1.pokoj 21 m2, 2. pokoj 15m2, kuchyň 13 m2, předsíň 7m2, koupelna 3m2, WC 1m2). K bytu náleží velký sklep. Byt je po částečné rekonstrukci, plastová okna, nové radiátory a vlastní plynový kotel. Byt je částečně zařízen, lednice, pračka, mikrovlná trouba, nábytek, postel, zánovní kuchyňská linka,.. Byt je možné po domluvě pronajmout také nezařízený. Za domem je uzavřený dvorek vhodný např. k věšení prádla. Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení fasády, vchodové dveře, zvonky, osvětlení chodeb, střecha, dvorek s nově položenou zámeckou dlažbou,..).

Parkovat je možno bezproblémově a bezplatně v okolí domu, nebo za poplatek v krytých garážích 100 m. od domu. V okolí veškerá občanská vybavenost škola, školka, pošta, zdr.středisko, MHD, Kaufland, Lidl, vlakové nádraží. Do centra KV pěšky 15 minut.

Cena pronájmu 4500,- bez poplatků, které činí cca. 3800,- pro 3.členou domácnost. Pronájem možný i krátkodobě, např.do června pro studenty.

Při podpisu smlouvy vratná kauce 15000,- Kč.

Byt volný od 1.2.2013.

Property Characteristics

Listing ID228866
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.