Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 52 m² without real estateSrbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský Region

Srbská, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,500

+ Service chargesCZK 2,680


Byt v osobním vlastnictví se nachází v klidné lokalitě, před domem školka a Bělský les, za domem obchodní středisko Odra (pošta, potraviny, městská policie, Česká spořitelna). Tramvajová a autobusová zastávka Výškovice.

Oba pokoje a kuchyň, koupelna a záchod jsou samostatné neprůchozí místnosti přístupné ze vstupní chodby. Byt je zařízen. V kuchyni elektrická trouba, plynová varná deska, digestoř, velice prostorná chladnička s mrazákem, rozkládací stůl a 4 židle. V menším pokoji dvojlůžko 160cm a prostorná skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem (š 200, v 236, h 66 cm). V druhém pokoji se nachází obývací stěna, stůl, jednolůžko. Vybavení lze libovolně přemístit mezi pokoji. Případně mohu vybavení po dohodě odvézt pryč. V koupelně pračka s horním plněním, vana. K bytu příslušní sklepní kóje, která je volná k použití.

Nájemné činí 5500 Kč plus zálohy na služby ve výši 2680 Kč pro dvě osoby (950 topení, 800 teplá voda, 280 studená voda, 500 elektřina, 150 plyn). Smlouva o odběru plynu a elektřiny bude přepsána na nájemníka. Při menší spotřebě tepla a vody bude přeplatek vrácen nájemníkovi, v případě nadspotřeby nedoplatek hradí nájemník. V případě jiného počtu nájemníků lze výši záloh upravit. Vratná kauce vzhledem k aktuálnímu vybavení bytu je 15000 Kč.

V domě je možné využít vysokorychlostního připojení k internetu od společnosti PODA.

Cena nájmu zahrnuje pojištění vybavení domácnosti do výše 300 000 Kč a také pojištění zničení oken či vstupních dveří.

Property Characteristics

Listing ID227097
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha52
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.