Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 56 m² without real estateMánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Mánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,900

+ Service chargesCZK 2,800


Pronajmu kompletně zařízený byt 2+1 v Kr. poli, ul. Mánesova, v blízkosti technologického parku. Jedná se o velmi pěkný byt v cihlovém domě ve 2. patře, situovaný na jihovýchod, kompletně vybavený nábytkem a el. spotřebiči (vyjma televizoru). Dispozice: předsíň, koupelna s vanou , samostatné WC, ložnice, obývací pokoj, kuchyň, balkon. Dům prošel revitalizací, je zateplen, má novou střechu, fasádu, balkony atp. K dispozici je i sklep.

Požaduji vratnou kauci ve výši 15.000,-Kč. Volné od 1.6.2015, minimální doba nájmu je 12 měsíců.

Cena za měsíc 9.900,-Kč (+ inkaso 2.800,-Kč).

REALITNÍ MAKLÉŘI NEVOLAT

I rent a very nice 2+1 flat on Manesova street (Kralovo Pole), comfortably furnished and equipped, close to Technology Park. Just 10 minutes walk from IDC. The flat is on 2nd floor of a brick house, situated into south-east side, completely equipped with furniture, and all appliances (everything except TV). Disposition: Antechamber, bathroom with a bathtub, separate WC, bedroom, living room, kitchen and balcony. The house was refurbished, has a new roof, facade, balconies etc. A cellar is also available. Price: 9.900,- CZK / month, (+2800 CZK for utilities). Available immediately. Minimum rental period is 12 months. I require a refundable deposit (15.000 CZK), returned at the end of the rental contract

Property Characteristics

Listing ID226699
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha56
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.