Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 60 m² bez realitkyDolnomlýnská, Prague - Kunratice

Dolnomlýnská, Prague - KunraticePartially equipped
Monthly rentCZK 20,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronájem bytu „Na Lhotách“ 2+kk, 60 m²/T/G, Praha Kunratice

Od 1.3.2019 Dovoluji si Vám nabídnout rezidenčním projektu Na Lhotách z r. 2010 na velmi poklidném místě v Kunraticích, ulice Dolnomlýnská. Bytová jednotka se nachází v 1.NP s výtahem v cihlovém třípodlažním domu. Dispozice bytové jednotky jsou následující: vstupní předsíň s vestavěnou skříní, navazuje čelně na koupelnu se sprch. koutem, vanou, dvojumyvadlem, WC. Dále pokračuje vstup do ložnice též vč. vest. skříně s orientací na východ. Přes halu vstupujeme do obývací místnosti se zařízeným kuchyňským koutem a venkovní terasou o 8,5 m² s orientací na západní stranu do obytné zóny, ( v celém bytě jsou instalovány venkovní žaluzie ). V podzemní části domu se nachází garážové stání vč. prostorné sklepní místnosti o 11 m². Veškerá občanská vybavenost zajištěna v okolí Centrum Chodov, dále ( MŠ, ZŠ, Kult. centrum zahrada). MHD: Bus směr metro Chodov 1x zastávka.

. Cena 20 000,-/měs. + poplatky

From 1.3.2019 we offer to rent a nice new flat 2+kk – 60m2 apartment, terrace 8m2, underground parking place, cellar 11m2. In Prague 4 near the forest Krč and shopping centre Chodov(underground C), Dolnomlýnská street. Flat is orientated south, east, norht in the new residential house situated on the 1st floor with elevator. The apartment has got spacious living room with kitchen, equipped with Siemens, AEG, Liebherr. The floor is wooden. Bedroom has a built in wardrobe. Bathroom with shower, bath, double sink and toilet. Available satelite. As well we offer cleaning.

Price: 20 000.-/month+taxes

Property Characteristics

Listing ID226052
Layout2+kk
Floor12
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.