Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateBaarové, Prague - Hlubočepy

Reserved
Baarové, Prague - HlubočepyPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Parking • Loggia 4.7 m²
Monthly rentCZK 17,900Save CZK 1,900CZK 19,800

+ Service chargesCZK 4,358
+ Utility chargesCZK 640
+ Refundable depositCZK 35,800


Nový 2+kk 52,1 m2 včetně lodžie 4,7 m2. Ve vynikající lokalitě u zastávky tramvaje Náměstí Olgy Scheinpflugové, Hlubočepy, Praha 5, Baarové 1292/1. Byt je nepoužitý, vše nové, k DLOUHODOBÉMU pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT.

Byt je ve 4. patře domu s atypickým půdorysem a vzdušným vzhledem nadčasové architektury. Budova s téměř NULOVOU SPOTŘEBOU ENERGIE. Pohodlný bezbariérový přístup, bezklíčové odemykání vchodů, prostorný výtah, kočárkárna a vyšší standardy vybavení pro pohodlí a bezpečnost rezidentů. Vstupní hale dominuje zrcadlo s informačním systémem, který poskytuje i aktuální časy odjezdů ze zastávky tramvaje naproti domu. Jen pár kroků od domu je oáza klidu - v Prokopském údolí si užijete procházky nebo na kole projedete cyklostezky.

VIDEOPROHLÍDKA poskytuje procházku celým bytem - máte-li zájem, naleznete ji na: https://www.youtube.com/watch?v=63bXm7ZogrI

POPLATKY: 4 358 Kč jsou kompletní včetně tepla, vody a teplé vody, ale bez elektřiny (nyní je záloha 640 Kč). Všechny zálohy budou ročně vyúčtovány na základě Vaší spotřeby.

LOKALITA představuje ideální místo k bydlení, umožňující také sport a relaxaci v příjemné zóně blízké přírodní rezervace. Na bývalém mořském dnu dnes naleznete turistické stezky, lokality pro horolezectví i známá filmová místa. Údolím vinoucí se Prokopský potok vás doprovodí nádhernými scenériemi mezi vysokými skalami a rozlehlými lesy. V aquaparku si užijete vodní radovánky na tobogánu i divoké řece a ve wellness studiu si dopřejete relax masáže nebo lekci jógy či tance.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je výborná, v okolí najdete v podstatě vše, co potřebujete - obchody, supermarkety, restaurace a kavárny, sportovní areály, bazény, školy, dětská hřiště, pošty, lékaře atd.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ - lokalita má skvělou dopravní dostupnost. Dům se nachází přímo u tramvajové zastávky a pouhých 12 minut od metra Smíchovské nádraží. V centru Prahy jste tak bez problémů do 20 minut. Několik autobusových linek se pak postará o spojení se stanicemi metra Zličín či Kačerov. Díky přímému napojení na pražský okruh dojedete na letiště Václava Havla již za 15 minut.

VYBAVENÍ - byt 404 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou Electrolux, troubou Electrolux s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do samostatné prostorné komory je vstup z chodby, stejně jako do ostatních místností. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii, která poskytuje užitečný zastřešený prostor. Na oknech jsou celostínící horizontální interiérové žaluzie. Nejmodernější přímá optická páteř je připravena s možností volby poskytovatele internetu až 2 000 Mb/s.

Property Characteristics

Listing ID832497
Layout2+kk
Available from22/03/2024
Floor4
Building typeOther
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Užitná plocha52
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingCentral

Additional information

Wheelchair accessible
Parking
MHD 3 minutes on foot
Loggia balcony: 4.7 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportStará Holyně
🚶 246 m (3 min)
Post officePraha 500
🚶 498 m (6 min)
Shop
🚶 570 m (7 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,401 m (4 min)
RestaurantCik Cak
🚶 432 m (5 min)
PharmacyLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1,250 m (4 min)
SchoolZákladní umělecká škola Music Art
🚘 1,050 m (4 min)
Kindergarden
🚘 1,166 m (4 min)
Sports field
🚘 1,170 m (4 min)
Playground
🚶 514 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.