Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 59 m² without real estateCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 7,500

+ Service chargesCZK 2,500


Byt je čerstvě po celkové přestavbě. Do bytu je zavedena přípojka k internetu a k telefonu (je možno operativně zapojit). Zavedena přípojka pozemní digitální televize a přiveden kabel ze střechy pro případné připojení satelitu (televize, internet a pod.).Dům je umístěn téměř na kraji ulice Cejl, cca 100 m od domu je zastávka tramvaje. Na hlavní vlakové nádraží a na autobusové nádraží "U Grandu" je to cca 3 min. tramvají nebo cca 6 min. pěšky. V dosahu do několika minut pěšky je i řada obchodů, restaurací a kin a divadel. V bytě jsou zatím umístěny pouze dvě postele. Další postele, stoly a skříně budou dodány podle počtu ubytovaných osob (např. v případě ubytování studentů). Je možné dodat i plynový sporák a mikrovlnou troubu.

Byt je možné využít i jako 1+1. V pokoji 1 (průchozím - 20m2) jsou pod kryty ve stěně vyvedeny přípojky teplé a studené vody, plynu a vodovodní odpad. Prostor je tak plně připraven pro instalaci plnohodnotné kuchyňské linky.

Property Characteristics

Listing ID216852
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha59
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.