Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 66 m² bez realitkySokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký Region

Sokolovská, Rychnov nad Kněžnou - Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,400

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízím k pronájmu slunný, KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ byt 2+1 v osobním vlastnictví poblíž centra města, ulice Sokolovská. Jedná se o nadstandardně zrekonstruovaný byt s balkonem v revitalizovaném domě (zateplení, plastová okna, měřiče tepla na radiátorech). Celková plocha bytu je 66m² a je situován ve 4. patře s výtahem.

Byt se nachází v části plné zeleně, hned u pěší zóny směrem z náměstí - 4 minuty pěšky od vlakového nádraží (cesta vlakem do Škoda Auto Kvasiny 11 minut), 7 minut na autobusové nádraží. Tři supermarkety do 10 minut.

Zařízení: kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, nerezová horkovzdušná trouba, nerezová lednička s mrazákem, myčka, nerezová mikrovlnná trouba s grilem, automatická pračka, vestavné skříně, rozkládací sedačka, konferenční stolek, televizor, rozkládací jídelní stůl až pro 10 osob, čtyři židle, manželská postel, komoda... připojení k internetu pomocí wifi. Podlahové krytiny: v ložnici koberec, v koupelně a na balkoně dlažba, ostatní plovoucí podlahy Parador. Zásuvné dveře na míru, nová elektroinstalace. Nutno vidět.

Cena nájmu k jednání 7.900 Kč + zálohy na náklady spojené s užíváním bytu a energie - odhadem 3.000 Kč/měsíc (záleží na počtu osob). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu vč. záloh. Žádná provize realitní kanceláři se neplatí!

Byt je vhodný k dlouhodobému užívání pro jednotlivce či bezdětný pár bez zvířat. K nastěhování od 1. 10. 2012.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte, na Vaše dotazy ráda odpovím…

Property Characteristics

Listing ID201847
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space66
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.