Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office for sale Studio • 25 m² bez realitkyK náhonu, Prague - Hloubětín

K náhonu, Prague - HloubětínEquipped
PriceCZK 999,000


Praktická, sympatická a netypická moderní suterénní kancelář / nebytový prostor celkové podl. plochy 25m2 (užitné podlahové plochy 20m2) v moderním bytově-administrativním areálu Kejřův mlýn.

Součástí areálu je i soukromý hlídaný parking, dětské hřiště a fitness + sauna (zdarma k dispozici pro vlastníky). Před areálem je stylový dřevěný panel s možností bezplatného umístění firemní cedule. Nemovitost je tedy ideální i jako sídlo firmy.

Do kanceláře / nebyt.prostoru je přístup přes ostrahu/recepci nádhernou historickou bránou. Praktická kancelář pro 1-2 osoby je velmi zajímavě a moderně zařízena a nabízí i podstropní úložné prostory. Na realizaci interiéru se podíleli také renomované architektky z pořadu TV PRIMA "Jak se staví sen".

Nebytový prostor je kompletně vybaven moderním a stylovým kancelářským nábytkem, dvěma okny, televizí, vestavěnou skříní řešenou současně i jako malá kuchyňka, vysokorychlostním internetem, toaletou, elektřinou, videotelefonem, umyvadlem atd a umožňuje okamžitou možnost nastěhování bez dalších výdajů.

Poplatky včetně elektřiny zálohově jen 1200 Kč/měs.

Cena je uvedena bez DPH 20% (možnost odpočtu), bez 3% daně za převod nemovitosti a bez vybavení (cca 99.000 Kč bez DPH)

Practical, unusual and likeable modern basement office / commercial space of the total floor area of ​​25 square meters (usable floor area of ​​20m2) in a modern apartment-complex administrative Kejřův mill.

The area is guarded private parking, playground and fitness + sauna (available free of charge for owners). Before the area is a stylish wooden bar with a free business location signs. The property is ideal as a headquarters.

The office / non-residential.space is accessed through guard / reception beautiful historic gate. Practical office for 1-2 people is very interesting and modern facilities and offers a storage ceiling. The implementation of the interior part of the renowned architect Prima TV show "How to Build a Dream".

Commercial space is fully equipped with modern and stylish office furniture, two windows, television, built-in wardrobe solved simultaneously as a small kitchen, high speed internet, toilet, electricity, sink etc and allows immediate occupancy without additional expenditure.

Prices do not include VAT 20% (certified), without the 3% real estate transfer tax and without equipment (approximately 99th000 CZK without VAT)

Property Characteristics

Listing ID201694
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.