Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2+kk • 1670 m² bez realitkyMasarykovo náměstí, Velká Bíteš - Velká Bíteš, Vysočina Region

Masarykovo náměstí, Velká Bíteš - Velká Bíteš, Vysočina RegionPartially equipped
PriceCZK 800,000


Nabizim k prodeji rekreacni domek o velikosti 60 m2 v obci Osova, ktera je soucasti obce Osova Bityska. Jedna se o zdeny, nepodsklepeny, jednopodlazni objekt individualni rekreace bez podkrovi. Pudorysne se jedna o stavbu obdelnikovou a dispozicne 2+KK s prislusenstvim. V objektu je privod elektr. energie 240 a 380 V, voda je rozvedena ze studny do objektu (do kuchyne i koupelny), vytapeni krbovymi kamny, ohrev vody lazenskymi kamny. Okolni zahrada je o velikosti 1.670 m2 je zatravnena a nachazi se na ni nekolik trvalych porostu, okrasnych i uzitkovych drevin. Prislusenstvi tvori: ovalny, zapusteny bazen, dale studna, zumpa, udirna. Okolni lokalita je bohata na lesy, rybniky. Dopravni dostupnost: cca 5 KM do Velke Bitese, zde je exit na dalnici Praha-Brno (vzdalenost Osova-Brno cca 35 KM), v obci Vlkov (15 min. chuze) je vlakova zastavka zeleznicni trate Brno-Havlickuv Brod, zde hospoda, obchod, tenis. kurt.

Property Characteristics

Listing ID200893
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Floor space1,670
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.