Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+kk • 3981 m² bez realitkyBezděkov pod Třemšínem, Bezděkov pod Třemšínem - Bezděkov pod Třemšínem, Středočeský Region

Bezděkov pod Třemšínem, Bezděkov pod Třemšínem - Bezděkov pod Třemšínem, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,550,000


Nabízím dřevěnou dvoupodlažní chatu na vlastním pozemku 3981m2 Stojí na samotě u lesa 800m od cedule města Rožmitál pod Třemšínem.Na pozemku jsou ovocné stromy-jabloně hruška,třešně, švestky,višně,blumy,ořechy,rybíz,angrešt.Podél pozemku teče potůček,na pozemku rostou křemenáče, kozáci, klouzci a masáci.V zadní části k lesu stojí velká kolna na zahradní nářadí a techniku, kam se vejde i automobil.V chatě je el.230/400V, vlastní studna,suché Wc, pozemek je oplocen.Chata je o velikosti 3+k.k.V přízemí je předsíň 3,36m2, koupelna 3,62m2, obývací pokoj22,5m2 a kuchyně 4,34m2.V patře dvě ložnice 13,52m2 a 9,03m2,přístupné schodištěm z obýv.pokoje.Vytápění přízemí kamny na tuhá paliva,ložnice přímotop a el.radiátor,koupelna infrazářič.V okolí hluboké lesy a krásná příroda.Ve městě několik samoobsluh, řada restaurací, koupaliště s restaurací, tenis kurty atd.

Property Characteristics

Listing ID196651
Layout3+kk
OwnershipPersonal
Floor space3,981
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.