Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 74 m² bez realitkySadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský Region

Sadová, Adamov - Adamov, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 5,600

+ Poplatky za službyCZK 2,900


Pronajmu byt 3+1 v zatepleném a revitalizovaném domě v Adamově za dobrou cenu. Výše nájmu 5600 Kč + poplatky 2900 + elektřina a plyn (dle spotřeby). Byt je zařízený pouze kuchyňskou linkou. Kousek od bytu je mateřská i základní škola. Na nádraží jste za cca 13 minut, do centra Brna jede vlak 20 minut, a to 2x až 4x za hodinu. Parkování možné přímo u domu. Podlahová plocha celkem: 74,4 m2. Prohlídka možná po domluvě takřka každý den. K nastěhování ihned.

VZKAZ PRO REALITNÍ MAKLÉŘE:

Volejte mi v případě, že máte na tuto nabídku konkrétního zájemce. V takovém případě vám umožním prohlídku za účasti vašeho klienta a nebude problém pronajmout byt přes vás. Prohlídky kvůli fingovaným snahám získat byt do vaší nabídky budou jen vaší ztrátou času.

Pokud mi budete volat, aniž byste splňovali výše uvedené podmínky, uvedu vaše telefonní číslo do internetových databízí jako obtěžující. Děkuji za pochopení.

Property Characteristics

Listing ID196385
Layout3+1
Floor9
Building typePrefab concrete
Floor space74
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.