Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 39 m² bez realitkyIvana Sekaniny, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

Ivana Sekaniny, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 1,200
+ Vratná kauceCZK 6,200


1+1 prostorný, 35,9 m2 na ul. I. Sekaniny, Ostrava Poruba. Byt je vymalován na bílo. V obývacím pokoji parkety, nová plastová okna. V 9. p. s krásným výhledem, na JV orientovaný, slunný v dopoledních hodinách, stinný odpoledne (za horkých letních dní). Vestavěná skříň v předsíni. Kuchyňská linka, lednička a sporák, jídelní stůl se 2 židlemi. V pokoji dvoulůžko a TV. Zděné jádro. Koupelna zvlášť a WC zvlášť. Automatická pračka. Slušný dům, instalovaný kamerový systém, navíc byty na patře jsou nepřístupné díky společné uzamykatelné chodbě. V domě dva nové výtahy. Dům je po zateplení a rekonstrukci vchodu. Společný prostor v patře k sušení prádla. Dostatek parkovacích míst přímo před domem. V blízkosti dětské hřiště, les. Velice žádaná a klidná lokalita s veškerou občanskou vybaveností. 5 min od zastávky MHD. Blízko VŠB. Trvalý pobyt možný. Vratná kauce 6200 Kč. Odběr elektřiny a plynu si nájemník sjednává sám (cca 500 Kč/měs). Volný ihned.

One room + kitchen flat. 39 sqm. In 9 th floor with beatifull view. Loundry machine, refrigerator, double bed. Enough place for parking. Nearby shopping, University, public transport, forest.

Property Characteristics

Listing ID195388
Layout1 bedroom
Floor9
Building typePrefab concrete
Floor space39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.