Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 60 m² without real estateKovácká, Brno - Černovice, Jihomoravský Region

Kovácká, Brno - Černovice, Jihomoravský Region
PriceCZK 1


OV, hezký nový půdní byt 2+kk/B, 60 m2, Brno - Černovice, výhled do zeleně, možnost zahrádky k bytu

Nabízím hezký, světlý podkrovní byt 2+kk s balkonem o celkové podlahové ploše 60 m2 v nové půdní vestavbě z roku 2006, v lokalitě Brno - Černovice. Byt se nachází ve 4.patře bez výtahu v cihlovém domě po kompletní rekonstrukci, dům je samostatně stojící se třemi vchody. K bytu mohu poskytnout zahrádku nedaleko domu o výměře cca 150 m2, s možností nájmu za cenu 400,- Kč/rok.

Byt má velmi zajímavou dispozici a disponuje velkým společným otevřeným prostorem v rámci obývacího pokoje, kuchyně a jídelny.

Místnosti v bytě:

obývací pokoj+kuchyň+jídelní kout 28,8 m2

ložnice 12,1 m2

chodba 4,6 m2

koupelna 7 m2

WC 1,1 m2

komora 1,4 m2

balkon 4,1 m2

Byt je vybavený kvalitními interiérovými materiály vč. zařizovacích předmětů, podlahy -plovoucí podlaha a dlažba, dveře a zárubně - obložkové dřevo, plastová okna, žaluzie v oknech, atd. Přehled sanitárního a dalšího zařízení k dispozici. Byt má vlastní plynový kotel se zásobníkem, zajišťující vytápění a ohřev teplé vody. Skosení stěn - pouze v ložnici!

V bytě je k dispozici kabelová televize UPC včetně internetu. Parkování možné před domem nebo vedle domu - dostatek kapacity. Dům se nachází v atraktivní lokalitě Černovice, v blízkosti centra, s dobrou dostupností MHD a v poměrně hodně zelené lokalitě. Na bytě nevázne žádná hypotéka ani žádné další finanční závazky. Byt je možný vidět ihned, prohlídky si prosím sjednejte na uvedeném telefonním čísle nebo na mailu.

Property Characteristics

Listing ID191989
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha60
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.