Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 21 m² bez realitkyLevá, Prague - Podolí

Levá, Prague - PodolíPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu byt 1+kk o výměře 21,3 m2 + malá terasa cca 5 m2 v přízemí s výhledem do dvora. Nájemné činí 7.000,- Kč + poplatky cca 3.000,- Kč včetně připojení k internetu. K bytu náleží úložná komora (hned vedle bytu) cca 2,5 m2, byt je částečně zařízený (kuchyňská linka s dvouvařičem, malá lednička, pračka). Byt má bezpečnostní dveře, v bytě se nesmí kouřit a preferuji nájemce bez domácích mazlíčků. K nastěhování od 1.6.2012.

Apartment for rent: 1 + kk with an area of 21.3 m2 + small terrace about 5 m2 on the ground floor overlooking the courtyard. The rent is 7.000, - CZK + utilities of around 3.000, - CZK including internet access. The storeroom (next to the apartment) is about 2.5 m2, apartment is partially furnished (kitchen with two stove hotplates, small fridge, washing machine). The apartment has a security door, in the apartment is not allowed to smoke and tenants without pets are preferred. Available from 01 Jun 2012.

Property Characteristics

Listing ID190721
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space21
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.