Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 57 m² without real estatenáměstí Antonie Bejdové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

náměstí Antonie Bejdové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,000


Pronajmu byt 2+1, čerstvě po celkové rekonstrukci (plastová okna, zasklená lodžie, plovoucí podlahy, zděné jádro, nová koupelna, WC, kuchyňská linka, vestavěné skříně), 5. patro, na patře vždy 3 byty odděleny od společné chodby zamykatelnými dveřmi (žádný hluk, soukromí, bezpečnost). Dům má ideální polohu, obchod, škola, autobus - vše do 100m bez nutnosti přecházet silnici. Před domem nově zrekonstruované dětské hřiště, mnoho zeleně. V domě k dispozici kabelová televize, internet (UPC - optika). Byt je řešen tak, že je vhodný i pro studenty (VŠB v docházkové vzdálenosti), pokoje jsou oddělené, kuchyň a sociální zařízení mezi nimi.

Byt je z velké části zařízený, ale po domluvě možno pronajmout i nezařízené. Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. Cena je konečná, včetně energií a služeb (zálohy počítané pro 2 lidi)! Volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID189538
Layout2 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space57
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.