Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 22 m² bez realitkyU Smaltovny, Prague - Holešovice

Určeno ke spolubydlení
U Smaltovny, Prague - HolešoviceEquipped
Monthly rentCZK 6,250

+ Poplatky za službyCZK 750


Krásná lokalita Praha Holešovice (u Strossmayerova náměstí) s výbornou MHD dostupností: metro Vltavská C, tram č.1, 5, 3, 8, 25, 26,12,14,15,17,52, 54.

Dole v baráku Večerka, do 2 min. obchod Albert, na metro pěšky max. do 5 minut. Všechny tramvaje pěšky 2-5 minut, 10 minut pěšky Park Stromovka, areál Incheba Vystaviště s plaveckým bazénem a v zimě s bruslařskou dráhou, Tesla Aréna tenisové kurty, spojení do centra 8-10 minut. Krásný, velký 22metrů čtverečních pokoj, zařízený postelí, skřínkou, poličkami, křeslem, stolkem, kobercem a velkým zrcadlem, veškerý nábytek nový a hezký, dvě velká okna, pokoj je světlý, průchozí s mým pokojem. V bytě bychom bydleli jenom dvě osoby. Byt je kompletně zrekonstruovaný, má cca 70 metrů čtverečních, všechno zařízení nové- plynový sporák, pračka, nový záchod, nová sprcha. Nachází se na 1.poschodí.

Nastěhování možné k 1. 7. 2012 případně domluvou. V bytě bydlím jenom já. Něco o mě: 24 let, čerstvá absolventka VŠ, pracující, nekuřák, bez zvířat. Jsem pohodová holka a mám ráda pohodové spolubydlící, se kterými si rozumím a občas i něco ve volném čase podnikám. Takže se těším na Vaši odpověď!

Property Characteristics

Listing ID189198
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space22
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.