Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² bez realitkyMarie Majerové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

Marie Majerové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region
Monthly rentCZK 6,100

+ Poplatky za službyCZK 1,700


Nabízíme k pronájmu 2+1 v os. vl. v klidné části Poruby na ul. M. Majerové. Byt se nachází ve 2p./8 panelového domu. Bez balkonu, balkon k využívání se nachází v mezipatře na chodbě. Byt je nezařízen, ponecháme zde pouze kuchyňský stůl a velké skříně v pokoji.

Byt je v původním stavu, bez úprav. Z předsíně se vstupuje do jednotlivých pokojů, kuchyně, WC a koupelny. Pokoje jsou prostorné. Možnost ponechat připojení k internetu (záleží na domluvě). Pěkný slunný byt s výhledem na travnatou plochu a stromoví. Dům udržovaný, prošel celkovou revitalizací, zateplen, plastová okna, nový výtah. Parkování před domem.

Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Autobus. zastávka 2 min. od domu. Školka, základní škola a gymnázium 5 min. od domu. Vedle domu se nachází Dům dětí a mládeže pro volnočasové aktivity dětí. Za domem se nachází travnatá plocha s dětským hřištěm, prolézačkami a pískovištěm.

Preferujeme dlouhodobý pronájem. Vratná kauce Kč 15.000,-. Byt je volný k 1. 7. 2012.

Property Characteristics

Listing ID189034
Layout2 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space54
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.