Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 90 m² bez realitkyZborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Zborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,600


Nabízíme k pronájmu zařízený zrekonstruovaný byt o velikosti 2,5+1, 90 m2, na ulici Zborovská v centru Ostravy. Dům je cca 200 m od Vodního světa (Čapkárna) a Komenského sadů, v blízkosti škola a školka, MHD, stará klidná čtvrť. Byt je v 1. zvýšeném podlaží ze 4. (v domě je 9 bytů), v cihlovém domě, stará zástavba, prosklenná lodžie, sklep, u domu velká zahrada.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí (kuchyně, koupelna, WC), je zařízený (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, pračka atd.). Zděné jádro, samostatné WC. Samostatný plynový kotel. Prostorná vstupní chodba. Na podlahách jsou dubové parkety a dlažba, v dětském pokoji koberec. V bytě je možno zřídit kabelovou televizi a internet.

Byt je volný ihned. Nájem 10.000,- Kč, energie a služby dle skutečné spotřeby, záloha 3.600,- Kč. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Property Characteristics

Listing ID187705
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Floor space90
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.